Brasvärmegruppen - Proffsbutiker i samverkan
013-21 91 20 info@didriksons.se

Vårt sortiment

Vi på Brasvärmegruppen erbjuder våra kunder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till bra priser. Vi kan erbjuda dig som kund allt från kamin, kakelugn, kassett, insats, murspis, täljstenskamin och tillbehör. Vi erbjuder även helhetslösningar där skorsten och montering ingår

Från kontakt till brasa

Du är bara 6 steg från en skön brasa

Braskaminer och eldstäder

Design och produktutveckling av Conturas kaminer sker i Sverige, liksom monteringen av alla kaminens detaljer. Contura märker med stolthet sina kaminer ”Made in Sweden”.

I Timmernabben, vid smålandskusten, sker en hantverksmässig tillverkning av kakelugnar. Ugnar som är av samma femkanaliga konstruktion som spridit skön värme i våra hem sedan 1700-talet. Gabriels kakelugnar har förfinats med varsam hand och lever upp till nutidens krav på design, verkningsgrad och miljöhänsyn.

Jötul är en av världens äldsta kamin-, insats- och eldstadstillverkare. Byggd på ett stolt norskt arv, där Jötul kombinerat fint hantverk med konsten att klara kyla i över 160 år.

Svensk gjutjärnskonst är en historia som sträcker sig över 500 år tillbaka i tiden. Genom de gedigna eldstäder som lämnar Keddys fabrik idag vill de föra det arvet vidare. Det är ett rent hantverk som kräver yrkesskicklighet in i minsta detalj.

Nordpeis är stolta övar att sprida norsk eldstadskultur och design i stora delar av Europa. Deras stora utval av murspisar, kaminer och insatser har länge varit en succé i Norge, i synnerhet hos dem med höga ekologiska krav på sin eldstad.

Spismiljö har ett brett sortiment med egna produkter från välkända varumärket Attityd men de har också agenturen i Sverige för erkända varumärken som Dovre, Westbo, Apartment, Rais, Kal-fire och Dimplex Opti-Myst. De har även agenturen för exklusiva Napoleon Grills från Kanada. 

Skorstenar och taksäkerhet

Premodul har tillverkat skorstenar i Småland sedan 1965. Skorstenens viktigaste uppgift är att på ett säkert sätt leda bort rökgaserna. 

Jämtländska NVI – från kupévärmare till skorstenar, från el-beroende till naturanpassning!

Deras långvariga och gedigna erfarenhet inom taksäkerhet ger dig de mest utvecklade produkter marknaden har att erbjuda.