Brasvärmegruppen - Proffsbutiker i samverkan
013-21 91 20 info@didriksons.se

Om oss

Trygghet

Vår erfarenhet av skorstenar och eldstäder gör att alla våra kunder kan känna sig trygga.

Passion

Vår passion är att sprida ljus och värme till våra kunder.

100% Kvalité

Vi gillar raka rör. Vi har inga dolda avgifter eller överraskningar på fakturan

Didriksons Brasvärme är ett familjeföretag som i generationer har arbetat med eldstäder för att sprida ljus och värme. Vi jobbar uteslutande med produkter och leverantörer som håller den höga kvalité och säkerhet som vi själva eftersträvar. Det gör vi för att ni som kund ska vara helt och hållet nöjd med er nya investering i många år framöver.

Vi ser det som en självklarhet att finnas med er hela vägen i er nya investering. Initialt kommer vi hem till er för att tillsammans titta på era möjligheter och önskemål. Redan då får ni ett fast pris och hjälp med övriga praktiska bitar (såsom myndighetskontakt).
 Vi vill erbjuda våra kunder 100 % kvalité och vi har därför våra egna hantverkare vid montering och murning.

När produkten är färdiginstallerad säkerställer vi att det är rent och snyggt samt att inget skräp blir kvar. I samband med färdigställandet bokar vi en besiktning, som görs av en sotare samt erbjuder en genomgång av produkten om så önskas. Det som återstår för er del är bara att tända upp och njuta.

Med kunden i fokus

För oss är inget projekt för stort eller för litet. Bland våra kunder finner man mestadels privatpersoner men även byggföretag, husleverantörer, bostadsrättföreningar samt hantverkare. Vi levererar och monterar nya kaminer, kakelugnar, spiskassetter, bakugnar, grillar, rökgasfläktar, skorstenar i stål och prefab betong eller tegel. Vi har stor erfarenhet av att renovera gamla kakelugnar, skorstenar med rör eller glidgjutning och murar öppna spisar. Kort och gott det mesta som hör vedeldning till.

Vår butik finns på Floragatan i Linköping med ett hundratal eldstäder för demonstration, här finner ni även vårt lager och kontor.
Vi ingår i Brasvärmegruppen.

MYCKET VARMT VÄLKOMNA!
ÖNSKAR ANDERS & MIKAEL MED PERSONAL.